Parlamentarul PMP Robert Turcescu i se adresează în termeni duri prezidenţiabilului PMP, independentul Theodor Paleologu, care a afirmat: ”Slavă Domnului, eu nu sint in PMP!”. Turcescu îl numeşte pe Paleologu ”gogoaşă înfuriată”, întrebându-l dacă îi pute partidul care l-a scuturat de praful anonimatului. ”Nu ţi-e, mă, rusine?”, îl întreabă Turcescu pe fostul candidat la Preşedinţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Naţiei, pe Prima Tv: "Slavă Domnului, eu nu sunt în PMP!". Ia uite unde era gogoaşa înfuriată! Da' ce, micuţule, îţi pute partidul ăsta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, mă, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sărit ochii din cap şi tu le dai cu flit?”, scrie Turcescu pe Facebook.

Elîi explică lui Paleologu că nu i-a făcut campanie pentru că acum doua luni, la sediul partidului, când l-a auzit că vrea să candideze independent, doar susţinut de PMP, a intuit exact ce ”loază” este.

”Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalţi colegi din PMP ai putea să arăţi, mai, gogoaşă infuriată!”, conchide Robert Turcescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.