Candidatul Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile în judeţul Tulcea, el primind 39,27 la sută din voturile valabil exprimate, în timp ce candidatul Partidului Social-Democrat, Viorica Dăncilă, a avut 23,4 la sută din voturi, iar candidatul Alianţei USR-PLUS, Dan Barna, a obţinut 12 la sută din voturi, conform rezultatelor finale ale BEJ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Tulcea, în urma numărării şi centralizării voturilor din toate secţiile de votare, candidatul PNL, Klaus Iohannis, a obţinut 39,27 la sută din voturi, pe locul doi s-a clasat reprezentanta PSD, Viorica Dăncilă, cu 23,40 la sută, şi pe locul trei candidatul Alianţei USR-Plus, Dan Barna, cu 12,61 la sută.
 
Mircea Diaconu a primit 9,97 la sută din voturile tulcenilor, candidatul Partidului Mişcarea Populară, Theodor Paleologu - 5,75 la sută, Ramona Ioana Bruynseels - 3,51 la sută din voturi şi Alexandru Cumpănaşu - 1,99 la sută din voturi. Ceilalţi candidaţi au obţinut sub un procent. 
 
Prezenţa la vot în judeţul Tulcea a fost de 43,91 la sută.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.