În urma celei mai recente investiţii de 4 milioane de euro, ultimele 220 de camere şi 13 apartamente, din totalul de 402 camere de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, au fost complet renovate, marcând astfel încheierea procesului de redesign, realizat în etape. Aşadar, în preajma aniversării a 19 ani de la deschidere din această toamnă, hotelul marchează un nou capitol, oferind un produs de cazare de lux excelent, în capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem bucuroşi să anunţăm finalizarea renovării tuturor camerelor şi apartamentelor la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cele mai spaţioase din oraş, oferind astfel oaspeţilor noştri cel mai bun produs în materie de confort şi stil, prin design-ul care îmbrăţişează abordarea brandului în legătură cu acesta şi răspunde nevoilor oaspeţilor din toate punctele de vedere”, a spus Tino Lindner, General Manager.

Designul intuitiv şi funcţional al camerelor a fost gândit cu atenţie pentru a inspira echilibru şi revigorare. Decorate cu o paletă de culori neutre şi accente de albastru inspirate de natură, mobilierul şi accesoriile creează o armonie ce cultivă un sentiment de focalizare profundă. Elementele artizanale locale, precum farfuriile ceramice cu motive tradiţionale româneşti, completează decorul şi sunt menite să inspire curiozitatea cu privire la tradiţiile locale. Oglinzile cu mai multe faţete, reprezintă diferitele perspective ce pot fi văzute în Bucureştiul eclectic şi pot fi regăsite în anumite tipuri de camere.

Tehnologiile folosite pentru echiparea camerelor urmează două principii: “eco friendly” şi “user friendly”. Astfel, toate luminile sunt LED, cu consum redus şi durată de viaţă de minim 8 ani; termostatele sunt dotate cu trei funcţii de control, ce comută automat pe o poziţie neutră, atunci când camerele nu sunt ocupate; televizoarele sunt tip Smart LED, rezoluţie full HD, cu dimensiuni de 48’’ în camere, respectiv 55 în apartamente; toate camerele au câte un birou funcţional, cu desk panel integrat. Mobilierul, accesoriile şi implementarea au fost realizate atât cu resurse locale, cât şi din diverse ţări din UE, de către echipe specializate de constructori şi furnizori.

Prin serviciile şi facilităţile sale de 5 stele, JW Marriott Bucharest Grand Hotel continuă să investească în crearea unor experienţe extraordinare pentru oaspeţii săi, care să îi ajute pe aceştia să fie prezenţi, să se bucure de fiecare moment, şi să îşi revitalizeze corpul şi mintea ori de câte ori se află în Bucureşti.

Despre JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Cu 402 camere, 12 săli de conferinţă (cu o suprafaţă totală de aprox 2000 mp) şi 6 restaurante şi lounge-uri, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel este unul dintre cele mai generoase, luxoase şi versatile hoteluri din Bucureşti. Deschis în 2000, bucurându-se de o poziţionare privilegiată, în imediata apropiere a Palatului Parlamentului, câştigător consecvent a numeroase premii de excelenţă internaţionale şi locale, JW Marriott Bucharest Grand Hotel se bucură de a fi o destinaţie preferată pentru personalităţi din Europa, precum şi pentru demnitari internaţionali. Hotelul se face remarcat atât prin decorul impresionant, cât şi prin plenitudinea serviciilor reunite sub un singur acoperiş: 6 restaurante selecte, un centru de conferinţe cu dotări tehnice de ultimă oră, o galerie de lux pentru cumpărături, cazino, spa şi fitness. Indiferent dacă optează pentru o spaţioasă cameră de oaspeţi, sau vin la cină sau prânz, toţi oaspeţii sunt răsfăţaţi cu servicii complete, la standarde de excepţie, la orice oră.

Despre JW Marriott
JW Marriott face parte din portofoliul de brand-uri de lux al Marriott Internaţional şi este prezent în întreaga lume, în oraşe cheie şi destinaţii unice. Brandul se adresează călătorilor rafinaţi şi prezenţi, care caută filozofia brandului – The JW Treatment ™ - potrivit căreia luxul autentic este creat de oameni care sunt pasionaţi de ceea ce fac. Experienţele create de aceştia îi ajută pe oaspeţi să fie pe deplin prezenţi, să creeze legături şi să-şi revitalizeze mintea, corpul şi spiritul.
Inspirat de principiile de mindfulness, JW Marriott este un refugiu conceput pentru a permite oaspeţilor să se concentreze pe sentimentul de a fi întreg - prezent în minte, hrănit în corp şi revitalizat în spirit - prin programe şi oferte care îi încurajează să fie împreună, să acţioneze cu intenţie şi să experimenteze fiecare moment la maxim.
Astăzi sunt peste 80 de hoteluri JW Marriott prezente în peste 25 ţări.
Vizitaţi JW Marriott online, şi pe Instagram sau Facebook. JW Marriott participa în programul Marriott Bonvoy™, noul nume al programului de loialitate care înlocuieşte Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards®, şi Starwood Preferred Guest®(SPG). Programul le oferă membrilor săi un portofoliu extraordinar de branduri, experienţe unice prin Marriott Bonvoy Moments şi beneficii de neegalat, inclusiv acumularea de puncte ce pot fi folosite la şederi gratuite. Pentru înrolarea gratuită sau mai multe informaţii despre program, vizitaţi MarriottBonvoy.marriott.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.