Purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, afirmă că pentru social-democraţi "nu a fost niciun fel de surpriză intrarea în turul doi” şi anunţă că Viorica Dăncilă doreşte să participe la dezbateri televizate cu contracandidatul său, Klaus Iohannis, în campania electorală pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu a fost niciun fel de surpriză pentru noi intrarea în turul doi. Ştiam că există toate resursele necesare şi de-a lungul zilei ieri (duminică - n.r.) nu a existat emoţie în acest sens. Eram dornici să vedem într-adevăr românii ieşind la vot pentru PSD, se pare că aceştia au ieşit de peste tot din ţară", a declarat, luni, Valeriu Steriu.
 
Acesta a precizat că PSD aşteaptă "aprecieri” pentru modul în care a fost schimbată legea astfel încât să nu mai existe probleme cu desfăşurarea procesului electoral în afara graniţelor. 
 
"Ne uităm foarte atent la ce se întâmplă în diaspora. Suntem mulţumiţi că am reuşit să găsim o formulă prin care timp de trei zile toată diaspora să iasă civilizat la vot. Este o lege bună, este o lege care implică un efort bugetar masiv, dar care se merită. Acest subiect sperăm să fie închis pentru totdeauna, cu diaspora, şi în mod real să avem aprecieri din acest punct de vedere şi din diaspora", a mai spus reprezentantul PSD. 
 
Steriu a anunţat că staff-ul de campanie şi candidatul PSD doresc "cel puţin o dezbatere” în campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.
 
"Dorim foarte mult ca preşedintele Klaus Iohannis să vină la o dezbatere sau cel puţin la o dezbatere. Avem în acest sens invitaţii de la câteva televiziuni şi noi le dăm curs acestor invitaţii, dar în mod real avem nevoie de un adversar. În primul tur nu am văzut vreo dorinţă din partea domnului Iohannis”, a spus Steriu. 
 
Acesta a adăugat că, din totalul de 18 milioane de români cu drept de vot din ţară şi de peste două milioane de votanţi în diaspora, trei milioane de oameni au votat pentru Klaus Iohannis şi două milioane au votat-o pe Viorica Dăncilă.
 
"Deci există în continuare 18 milioane de voturi la care putem aspira”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.