Candidatul Alianţei USR-PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, a declarat, duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că este optimist în ceea ce priveşte rezultatul în urma numărării voturilor, menţionând că în diaspora încă se votează. "Este o şansă mare pentru viitorul României şi ceea ce am dovedit noi în această campanie este că da, oamenii obişnuiţi se pot lupta cu vechea clasă politică", a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mulţumesc diasporei pentru că a trimis acel mesaj de care poate România avea nevoie, că implicându-ne putem schimba lucrurile. Este un record istoric fără precedent în diaspora şi asta ne dă încredere şi speranţă", a declarat Dan Barna.

El a spus că încă se votează în unele ţări din străinătate.

"Sunt optimist asupra rezultatului final pentru că tendinţa şi ultimele ore au arătat o tendinţă de creştere, şi de asta vreau să le mulţumesc tuturor celor care au ieşit la vot (...)", a adăugat el.

El a mai spus că există în momentul de faţă o şansă foarte mare ca modernizarea României să se întâmple de acum şi nu de peste cinci ani, făcând apel la delegaţii din secţii să fie atenţi la numărarea voturilor.

"Este o şansă mare pentru viitorul României şi ceea ce am dovedit noi în această campanie este că da, oamenii obişnuiţi se pot lupta cu vechea clasă politică. Oamenii obişnuiţi care formează o alianţă care vrea să modernizeze România contează în politică şi viitorul este al nostru şi e foarte bine că au ieşit atâţi oameni la vot. Este un lucru care ne încurajează şi pe care ne vom construi paşii următori", a încheiat Barna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.