Zeci de studenţi din Iaşi stau la coadă pentru a vota la alegerile prezidenţiale, în timp ce majoritatea secţiilor din municipiu s-au aglomerat în cursul serii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La secţiile de votare din zonele Copou şi Tudor Vladimirescu, unde sunt căminele studenţeşti din Iaşi, s-au format cozi în cursul serii, timpul de aşteptare la rând fiind de peste 20 de minute.

Prezenţa la urne a depăşit 100 la sută în mai multe secţii de la Colegiul "Costache Negruzzi" şi Colegiul "Gheorghe Asachi", ambele situate în apropierea căminelor Universităţii "Alexandru Ioan Cuza".

În majoritatea secţiilor din municipiul Iaşi este aglomeraţie, prezenţa în mediul urban fiind superioară celei din rural.

Până la ora 19.00, în judeţul Iaşi, au votat 41,3 la sută din alegători, în timp ce în municipiu prezenţa era de 47,7 la sută.

776.826 de alegători sunt aşteptaţi la urne în judeţul Iaşi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.