Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) anunţă că, duminică, 14.807 persoane private de libertate au votat în penitenciare, procesul de vot al celor care au solicitat urna mobilă fiind finalizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a dispunerii tuturor măsurilor organizatorice de natură să asigure desfăşurarea în condiţii optime a procesului de vot în cadrul alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2019, unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au raportat finalizarea activităţii de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral”, a transmis, duminică, ANP.

Astfel, un număr de 14.807 persoane private de libertate şi-au exercitat dreptul de vot în cadrul alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2019.

În total, în penitenciare sunt 20.434 de deţinuţi.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.