Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a votat, duminică, pentru ”un preşedinte care să aducă pacea socială”, adăugând că e important ca românii să iasă la vot, în numele democraţiei câştigate cu sânge în urmă cu 30 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În primul rând am votat, asta e foarte important. Mi-aş dori să fie prezenţă foarte mare. Chiar acum e exercitarea fundamentală a democraţiei pe care am câştigat-o cu sânge acum 30 de ani. Am votat pentru un preşedinte care să ne aducă pacea socială, care să încerce şi să reuşească să ne reunească. Avem 15 ani de când suntem foarte separaţi, români de romani, şi toată zavera asta dintre noi, dintre noi şi noi, dintre noi şi cei de afară, ar trebui să înceteze şi să ne concentrăm pe ce avem de făcut, de construit. Am votat pentru un asemenea preşedinte, sper ca rezultatul să fie cel care trebuie”, a declarat senatorul PSD de Buzău, Lucian Romaşcanu, fost ministru al Culturii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.