Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a transmis, duminică, un mesaj tinerilor, recomandându-le să iasă la vot ”pentru că au pe cine alege”. ”Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generaţii”, a spus Băsescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu am deja gândirea omului care a trecut prin toate funcţiile şi cred că aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generaţii. Generaţia mea şi-a făcut datoria cât a putut să şi-o facă: România e în NATO; e în Uniunea Europeană, trebuie să vină generaţia care să întregească ţara şi care s-o îndrepte spre prosperitate. Noi atât am putut să facem” a afirmat europarlamentarul Traian Băsescu duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot.

Băsescu a transmis un mesaj şi pentru alegători, în contextul în care statisticile arată că tinerii au ieşit cel mai puţin la vot: „este momentul lor să iasă la vot, pentru că au pe cine alege”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.