Cea de-a XI-a ediţie a Festivalului internaţional de film pentru publicul tânăr KINOdiseea va avea loc la Bucureşti, între 8 şi 13 noiembrie, la Cinema Gloria, Cinema Eforie, Teatrul Apollo 111, Happy Cinema şi Muzeul Antipa – Sala Multimedia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vor fi prezentate patru lungmetraje pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani, dublate în limba română, tot atâtea pentru copii cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani, trei filme pentru liceeni, o retrospectivă Marvel care va cuprinde 4 titluri şi cinci calupuri de scurtmetraje pentru diferite categorii de vârstă.

Programul complet poate fi consultat pe kinodiseea.ro.

Gala de deschidere a festivalului va avea loc vineri, de la ora 19.00, la Cinema Gloria, unde va fi proiectat filmul olandez din competiţia KINOdiseea Junior „Vara mea extraordinară cu Tess”, în regia lui Steven Wouterlood. Filmul a fost premiat, între altele, la Berlinala de anul acesta, unde a avut premiera.

„La KINOdiseea, îi ajutăm pe copii să descopere lumea prin cinematografie, prin filme care combină divertismentul cu educaţia”, a transmis Ligia Keşişian, director artistic, într-un comunicat.

Juriul acestei ediţii este format din actorii Crina Semciuc, Olimpia Melinte şi Cristian Popa.

Biletele pentru proiecţii pot fi cumpărate de pe eventbook.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.