Grupul BMW a anunţat o creştere de 11,5% al profitului net în al treilea trimestru, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 1,546 miliarde euro, pe fondul avansului livrărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Veniturile BMW Group au urcat la 26,667 miliarde de euro în al treilea trimestru, în urcare cu 7,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

BMW Group a stabilit un nou record pentru livrările în trimestrul al treilea. Astfel, în total, 613.361 automobile ale mărcilor premium BMW, MINI şi Rolls-Royce (+3,6%) au fost livrate în cele trei luni. Această evoluţie a fost influenţată în mare de contribuţia avută de joint-venture-ul BMW Brilliance Automotive din China.

În 2021, BMW Group va oferi cinci modele de serie electrice. Pe lângă BMW i3, pentru care cererea a crescut cu aproximativ 20% în acest an, producţia MINI electric va începe în noiembrie la uzina din Oxford. Peste 78.000 de clienţi şi-au exprimat interesul faţă de MINI Electric, potrivit companiei.

În 2020, producţia modelului BMW iX3 electric va începe la Shenyang (China), urmată în 2021 de BMW iNEXT, care va fi produs la uzina BMW Group din Dingolfing. În acelaşi an, BMW i4 va intra în producţia de serie la uzina din München.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.