Jordan Northover, în vârstă de 26 de ani, a recunoscut în instanţă că a încercat să-i jefuiască în iulie pe fotbaliştii Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, atac care a avut loc la Londra şi în care a mai fost implicat un bărbat. Northover şi Ashley Smith, acesta din urmă în vârstă de 30 de ani, au pledat vinovat, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Smith s-a prezentat în faţa instanţei în octombrie.

La 25 iulie, fotbaliştii echipei Arsenal, Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, au fost atacaţi de cei doi bărbaţi înarmaţi cu cuţite, la Londra. Jucătorii se aflau într-o maşină Mercedes G Class 4x4, în nordul Londrei, când au fost atacaţi de bărbaţi pe scutere, înarmaţi cu cuţit. Ozil era la volan şi a fost ameninţat de atacatori. Kolasinac, supranumit "tancul" de suporteri, a ieşit din maşină şi a încercat să-i opună rezistenţă unuia dintre agresori, care avea faţa acoperită cu o cagulă, în timp ce germanul a lăsat maşina pe stradă, cu uşa deschisă şi a fugit într-un restaurant turcesc din apropiere. Angajaţii restaurantului au ieşit în apărarea lui Kolasinac, iar atacatorii au fugit. Jucătorii nu au fost răniţi în urma acestui incident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.