Europarlamentarul Mihai Tudose a scris, marţi, un nou mesaj pe Facebook, după ce Victor Ponta a spus despre el că nu pleacă din Pro România pentru a nu pierde avantajele de europarlamentar. ”O nouă minciună/ petardă marca V. Ponta - câţi bani a pierdut doamna Ponta când a plecat de la PSD la PRO (europarlamentar fiind)”, a scris Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O nouă minciună/ petardă.. marca Vv Ponta... Cică nu plec din PRO România fiindcă astfel «mi-aş pierde mandatul şi banii de europarlamentar»... Acum câteva ore declara că plec la alt partid...”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Tudose a completat: ”O scurtă întrebare: câţi bani a pierdut doamna Ponta când a plecat de la PSD la PRO (europarlamentar fiind)? Şi cum de nu şi-a pierdut mandatul? Sau toţi ceilalţi europarlamentari care au «migrat» în timpul mandatului....”.

În finalul mesajului, Tudose i-a transmis lui Victor Ponta: ”Victor, nu mai judeca pe toată lumea după chipul şi asemănarea ta! Nu pentru toţi e vorba numai despre funcţii şi bani...”.

”Rămân la PRO. Pleacă tu!”, a încheiat Mihai Tudose.

Anterior, Victor Ponta a declarat, pentru Ştiri pe surse, că ”Mihai Tudose nu pleacă ca să nu piardă mandatul şi banii de la Parlamentul European”.

Marţi dimineaţă, Mihai Tudose i-a cerut demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România.

”Nu ai vrea tu, Victor, să-ţi dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm”, i-a transmis Tudose lui Ponta, în replică la afirmaţiile acestuia privind excluderea din partid a celor care au votat Guvernul Orban şi la acuzaţiile conform cărora ar fi negovciat cu Ludovic Orban votul pentru Guvernul PNL.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.