Platforma de marketing afiliat 2Performant a anunţat, marţi, că a lansat o pagină de statistici despre ecommerce care se actualizează în timp real, iar datele provin din vânzările tranzacţionate prin intermediul platformei de afiliere de către peste 700 de magazine online şi afiliaţii lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pagina poate fi folosită de către oricine este interesat de comerţul şi marketingul online, fie că sunt antreprenori, specialişti de marketing sau e-commerce sau jurnalişti, potrivit companiei.

”Pagina se poate folosi ca referinta pentru a analiza performanţa unui magazin online comparativ cu media industriei. Ştim că online-ul se schimbă permanent, de aceea e important să avem acces la cele mai recente date – uneori poate fi prea târziu să ne uităm la statistici de acum 1 an sau 2 ani”, se arată în comunicat.

Pagina eCommerce Statistics by 2Performant oferă atât date agregate din ultimele 9 luni, cât şi cifre care se actualizează zilnic pentru anterioarele 14 zile.

“Mi se pare important să ştiu care e comportamentul de cumpărare la momentul actual. Nu am găsit nimic care să-mi zică asta. Apoi am realizat că noi la 2Performant avem aceste date. Mai departe a devenit o problemă de care e formatul în care pot analiza şi înţelege cel mai uşor datele. Aşa că am creat această pagină pentru toţi cei care vor să ştie cele mai recente trenduri din industrie. Cred că aceste informaţii sunt utile pentru proprietarii de magazine online şi specialiştii de marketing care lucrează în acest domeniu”, a spus Andrei Deuşteanu, Business Intelligence Manager la 2Performant, iniţiatorul şi coordonatorul acestui proiect.

Datele sunt prezentate în grafice şi pot fi sortate pe industrii. De asemenea, prezintă diferenţa dintre comportamentul aferent pe mobil şi cel de pe desktop/laptop.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.