Liderul PMP, Eugen Tomac, susţine că, în 2012, Victor Ponta îi îndemna pe parlamentari să participe la votul moţiunii împotriva Guvernului Ungureanu, nu "să stea ca o oaie în bancă", dar acum acelaşi Victor Ponta "îi somează pe parlamentarii PRO România să se comporte, alături de cei de la PSD, ca nişte oi".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ce fac astăzi oile? În 2012, Victor Ponta îi îndemna pe parlamentari să participe la votul moţiunii împotriva Guvernului Ungureanu, afirmând că aceştia «trebuie să-şi respecte electoratul, nu trebuie să stea ca o oaie în bancă». Astăzi, acelaşi Victor Ponta îi somează pe parlamentarii PRO România să se comporte, alături de cei de la PSD, ca nişte oi", afirmă Eugen Tomac, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că boicotul anunţat de PSD şi PRO România este "o prostie" pentru că nu înseamnă decât menţinerea Vioricăi Dăncilă "ca o poză în geam pe o perioadă nedeterminată".

"Corect şi firesc ar fi ca parlamentarii celor două partide să asigure cvorumul şi să voteze. Dacă nu se îndeplineşte cvorumul, Guvernul Orban nu este respins, ci doar este amânat votul pentru o dată ulterioară. Transformându-şi parlamentarii în oi, Victor Ponta nu face altceva decât să prelungească inutil blocajul politic şi instituţional din România", susţine Tomac.

Potrivit acestuia, învestirea Guvernului Orban ar pune capăt crizei politice şi ar fi un semnal foarte important şi din perspectivă politică în ultima săptămână de campanie electorală pentru primul tur al prezidenţialelor.

"Cu un Guvern nou instalat, vom putea să ne uităm mai atenţi la ce ne propune fiecare dintre candidaţi pentru următorii 5 sau 10 ani. Sunt convins că asta nu ar face decât să crească şansele să-l vedem pe #PaleologuPreşedinte", mai spune Tomac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.