Dwayne Johnson va produce şi va regiza un film despre campionul la lupte şi MMA Mark Kerr, un proiect pentru care actorul va fi şi în faţa camerei de filmat pentru că îl va interpreta pe fostul sportiv, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

The Rock îl va interpreta pe cel care a fost supranumit "The Smashing Machine". 

După filme de acţiune şi comedii, Dwayne Johnson se lansează în primul film dramatic. Informaţia a fost anunţată chiar de el, vineri, la finala UFC (Ultimate Fighting Championship) de la Madison Square Garden din New York.

"Povestea lui Mark Kerr este una atât de incredibilă. Ca noi toţi şi ca mulţi sportivi, s-a luptat cu propriii demoni - demonii dependenţei de droguri, demonii sănătăţii mintale, ai presiunii atunci când trebuie să ne batem în faţa a 50.000 de persoane şi cu tot ce implică asta pentru o persoană", a declarat el fanilor. 

Pentru The Rock, Mark Kerr este "un tip care a trecut prin tot şi a atins pragul de jos, dar cel mai bun lucru la Mark Kerr este că, la fel ca noi toţi din această încăpere şi ca toţi luptătorii, a vrut să facă un pic mai bună ziua de mâine decât cea de azi". 

Marc Kerr, supranumit "Titan" şi "The Specimen", a câştigat de două ori campionatul UFC la categoria grea şi a fost considerat drept cel mai bun luptător din lume în timpul carierei sale, între 1997 şi 2000. 

S-a dopat şi a fost dependent de analgezice. S-a îndepărtat de ring pentru a urma un tratament de dezintoxicare dar nu a mai reuşit să se întoarcă în vârf. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.