Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al României, Viorica Dăncilă, a fost duminică în judeţul Vrancea, iar prima oprire a fost la târgul din Dumbrăveni, unde,însoţită de preşedinte CJ Vrancea Martian Oprişan, a cumpărat roşii, s-a fotografiat cu comercianţii şi le-a promis fermierilor că PSD nu va renunţa la programele de susţinere pentru ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viorica Dăncilă a ajuns duminică dimineaţă în judeţul Vrancea, prima oprire fiind târgul de la Dumbrăveni.

După o şedinţă foto cu comercianţii şi cu fermierii prezenţi la târg, Dăncilă a cumpărat câteva kilograme de roşii şi le-a  transmis fermierilor că PSD nu va renunţa la programele de susţinere a agricultorilor.

Viorica Dancilă a făcut referire chiar la Programul Tomata care acordă subvenţii pentru cultivarea roşiilor în solarii.

Totodată, Viorica Dăncilă, a menţionat că actualul Guvern are în derulare mai multe programe de refacere a infrastructurii în agricultură, dând ca exemplu faptul că la nivelul judeţului Vrancea se află în derulare procedura de reluare a lucrărilor la Canalul Siret Bărăgan. În vizita de la Dumbrăveni, nu s-au înregistrat incidente.

Apoi, liderii PSD au ajuns la Focşani, unde are loc o şedinţă cu activul de partid.

Urmează, în program, o vizită la Catedrala Ortodoxă, în Piaţa Moldovei, precum şi alte deplasări în judeţ.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.