Vărul cântăreţei Nicole Scherzinger, John Boy, a murit după ce a fost lovit de o maşină în Florida, weekendul trecut, iar artista a făcut pe Instagram un apel pentru a-l găsi pe şoferul vinovat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un coşmar din care nu vom fi niciodată capabili să ne trezim", a scris miercuri pe Instagram Nicole Scherzinger.

John Boy, vărul artistei, a murit în urma rănilor după ce a fost lovit de o maşină, iar persoana aflată la volanul autovehiculului nu s-a oprit şi în prezent este căutată de Poliţie. 

Fosta membră a trupei Pussycat Dolls a lansat un apel fanilor ei pentru a ajuta autorităţile să-l găsească pe şoferul responsabil de moartea vărului ei. În plus, ea a publicat o fotografie a victimei şi a transmis autorităţilor informaţii despre maşina care l-a lovit pe John Boy. 

"Cu inima frântă îi spun adio vărului meu uimitor, John Boy", a scris vedeta. "Chiar dacă ar trebui să simt alinare ştiind că se odihneşte în pace, văd şi agonia prin care trece familia noastră ştiind că cineva l-a lovit în plin şi l-a lăsat să moară". 

"Familia mea şi cu mine suntem în căutarea oricărei informaţii care ar putea să ajute ancheta în curs despre moartea tragică a acestui om incredibil", a adăugat ea. "Îi cer celui care a făcut asta, oricine ar fi el sau ea, să aibă demnitatea şi puterea de a recunoaşte (...). Mă rog să se facă dreptate".  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.