Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a cumpărat, sâmbătă, din piaţa agroalimentară din localitatea Pâncota, judeţul Arad, usturoi, busuioc şi mere, iar la un moment dat a fost întrebată de un bărbat de ce până acum nu s-a aflat printre oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul Viorica Dăncilă, alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a aflat, sâmbătă, în piaţa agroalimentară din localitatea Pâncota din judeţul Arad şi de la o femeie a cumpărat usturoi şi busuioc. După ce şi-a făcut cumpărăturile, premierul României a îmbrăţişat-o pe femeia de la care cumpărase produsele.
 
Apoi, Dăncilă a ales şi nişte mere de la un alt producător care se afla la piaţă, iar în timp ce cumpăra fructele, un bărbat a întrebat-o:”De ce "ani de zile nu aţi venit printre oameni?”.
 
"Nicio problemă, întrebaţi-l pe domnul preşedinte de ce nu vine. Eu am fost mereu în mijlocul oamenilor”, a răspuns Dăncilă care apoi şi-a continuat vizita în piaţa agroalimentară din Pâncota.
 
Viorica Dăncilă se află, sâmbătă în judeţul Arad, în campania electoralî pentru funcţia de preşedinte al României.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.