Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui adolescent de 15 ani care a plecat, în urmă cu două zile, din curtea unui liceu din Sectorul 1. Persoanele care pot da detalii despre el sunt rugate să sune la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru găsirea unui băiat care a plecat din curtea unui liceu din sectorul 1, în urmă cu două zile.

El se numeşte Luca-Paul Antonescu, are 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,83 m, greutate 60 kg, constituţie atletică, ten deschis, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten, buze subţiri. El are o mică cicatrice pe buza superioară.

La data dispariţiei purta tricou cu mânecă scurtă de culoare bleu-verzui, pantaloni de trening de culoare bleu marca ”Addidas", pantofi sport înalţi marca ”Jordan".

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.