Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că ”una spun cei de la PNL şi alta este în programul lor de guvernare”. Fifor face referire la comasarea spitalelor, tăieri de pensii şi salarii ş afirmă că, odată învestit Guvernul, ”programul scris devine lege şi nu mai merge cu gargară electorală pe care o auziţi acum”. ”Citiţi măsurile de austeritate din programul lor de guvernare şi veţi înţelege ce urmează”, susţine Fifor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Una spun cei de la PNL şi altă este în programul lor de guvernare. Nu au nicio problema să mai spună o minciună. Doar e campanie electorală! Vă spun că nu vor închide spitale. Dar scrie clar în programul lor de guvernare cuvântul «COMASARE». Iar noi ştim prea bine ce înseamnă asta! Am mai trăit-o în guvernarea lui Emil Boc, azi membru de frunte al PNL”, a scris, vineri, pe Facebook, Mihai Fifor.

Acesta face referire şi la afirmaţiile potrivit cărora nu se vor tăia salarii.

”Dar scrie negru pe alb că vor reduce salariile bugetarilor că să ajungă la nivelul privaţilor. Deci, fără vouchere de vacanţă, fără sporuri şi fără alte beneficii la salariu. Nu e tăiere... e doar reducere... Vă spun că nu vor tăia pensiile, dar le vor impozita pe cele sub 2.000 de lei. Asta ne spune Orban şi ştim că au mai făcut-o altădată! Vă dau asigurări că vor creşte pensiile aşa cum scrie în lege. Care lege? Cea de acum sau cea pe care o vor modifică în curând? De ce nu au scris în programul lor când şi cu cât va creşte punctul de pensie?!”, a mai scris Fifor.

Acesta susţine că, odată învestit Guvernul, ”programul scris devine lege şi nu mai merge cu gargară electorală pe care o auziţi acum”.

”Deci, dacă vreţi să ştiţi ce va urmă, nu mai luaţi înseamnă ce va spun, minţind cum respiră!
Citiţi măsurile de austeritate din programul lor de guvernare şi veţi înţelege ce urmează!”, a mai scris Fifor.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.