Premierul demis, Viorica Dăncilă, a fost aşteptată, vineri, la Consiliul Judeţean Timiş, de aproximativ 20 de protestatari care au strigat ”Mincinoasa” şi ”Analfabeta” în momentul în care aceasta a ajuns. Oamenii au pancarte cu mesaje împotriva PSD, dar şi o găleată plină cu pietre. Dăncilă a spus că ”cei cinci oameni disperaţi” nu reprezintă Timişoara, aceasta fiind ”România lui Iohannis” care a adus ură şi răzbunare. Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, la Timişoara, de ce nu se descurcă în limba engleză, aceasta răspunzând că trebuie să fim mândri că suntem români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Dăncilă, întrebată de ce nu se descurcă în limba engleză: Suntem în România, haideţi să fim mândri că suntem români

 

UPDATE - În conferinţa de presă, Dăncilă a spus că nu aşa sunt timişorenii cum sunt cei ”cinci oameni disperaţi”.

 
”Timişorenii sunt oameni cinstiţi, iar astfel de manifestări nu caracterizează Timişoara. Asta e România lui iohannis, a adus ura, răzbunarea. De când am preluat funcţia de prim-ministru am văzut oameni cu limbaj violent, cu jigniri. (...) Cred că aceste lucruri trec, dar ceea ce facem pentru oameni contează. Este păcat că s-a ajuns la un asemenea nivel, că asemenea oameni pun o etichetă pe anumite oraşe, regiuni. Sunt convinsă că nimeni nu va accepta un asemena comportament”, a spus Dăncilă. 
 
Aproximativ 20 de protestatari care au vuvuzele, au strigat ”Mincinoasa”, ”Analfabeta” şi ”PSD ciuma roşie” în momentuil în care Dăncilă a ajuns la sediul Consiliului Judeţean Timiş.
 
 
 
Oamenii au pancarte cu mesaje împotriva PSD, dar şi o găleată plină cu pietre. Până în prezent nu s-au îregistrat incidente, Dăncilă însoţită de mai mulţi lideri PSD intrând deja în sala unde are programată o conferinţă de presă. 
 
Viorica Dăncilă face, vineri, o vizită în judeţul Timiş, având programate mai multe întâlniri cu autorităţile, dar şi cu alegătorii. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.