Juventus a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Genoa, în etapa a X-a din Serie A. Oaspeţii au jucat 36 de minute în inferioritate numerică, perioadă în care s-au apărat eroic. Ionuţ Radu este vinovat la primul gol al gazdelor, dar a avut şi multe intervenţii salvatoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Radu a ieşit greşit la un corner şi Bonucci a marcat cu capul, din interiorul careului de şase metri, în minutul 36.

Oaspeţii au egalat în minutul 40, prin Kouame, care l-a surprins cu un şut de la 16 metri, pe Buffon. Ivorianul a cam dat cu dreptul în stângul şi balonul a prins o traiectorie ciudată.

Cassata (Genoa) a fost eliminat în minutul 51, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Mijlocaşul era în acel moment singurul jucător al oaspeţilor care avea un galben, din minutul 4.

Rabiot (Juventus) a văzut şi el cartonaşul roşu, în minutul 87, tot după al doilea cartonaş galben.

Ronaldo a marcat în minutul 90+3, împingând în poartă o minge centrată de Cuadrado, dar golul a fost aulat cu VAR pentru ofsaid.

În minutul 90+4, Sarabia l-a faultat pe Ronaldo în careu şi Juventus a primit penalti. Tot portughezul a executat şi a marcat, în minutul 90+6, deşi Radu ghicise colţul.

Într-un alt meci, Lazio, adversara echipei CFR Cluj în Liga Europa a învins, pe tern propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), formaţia Torino (Acerbi '25, Immobile '33, '70 p, Belotti '90 a). Ştefan Radu a jucat tot meciul în echipa gazdă.

Alte rezultate înregistrate, miercuri, în etapa a X-a din Serie A.

Napoli - Atalanta, scor 2-2;

Cagliari - Bologna, scor 3-2;

Sampdoria - Lecce, scor 1-1;

Sassuolo - Fiorentina, scor 1-2;

Udinese - AS Roma, scor 0-4.

În urma acestor rezultate, Juventus se menţine pe primul loc, cu 26 de puncte, urmată de Inter, cu 25, Atalanta, cu 21, AS Roma, 19 şi Lazio, 18. Genoa este pe locul 17, cu opt puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.