Emisiunile informative ale Televiziunii Române vor fi transmise, din 3 noiembrie, din Studioul 2, care a fost transformat într-un platou multifuncţional, dotat cu tehnologie modernă, care asigură transmisia în sistem High Definition.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând de duminică, posturile TVR 1 şi TVR 2 vor emite integral în sistem HD.

Transmisiunile din noul studio vor beneficia atât de tehnologia High Definition, cât şi de un perete video de 30 de metri pătraţi de led de înaltă rezoluţie, completat de unul secundar de 15 metri pătraţi în tehnologie IPS şi de un pachet grafic modern, potrivit unui comunicat remis News.ro. 

Ecranele sunt integrate într-un concept scenografic nou, realizat de arhitectul Petre Ţalea.

Studioul 2 al Televiziunii Române va găzdui Telejurnalele TVR 1 şi TVR 2, precum şi producţii de actualitate ale televiziunii publice.

Posturile TVR 1 HD şi TVR 2 HD vor putea fi recepţionate în sistem digital terestru, la nivel naţional (DVBT2); prin satelit, în pachetul emis de SRTv, precum şi în sistem digital, la toţi operatorii de cablu din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.