Partidul Laburist (Labour) din Marea Britanie şi-a dat marţi acordul în vederea organizării unor alegeri anticipate, pe care premierul britanic Boris Johnson încearcă să le obţină marţi în Parlament, a anunţat liderul formaţiunii Jeremy Corbyn, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Condiţia noastră cu privire la excluderea unei ieşiri (a Regatului Unit din Uniunea Europeană) fără un acord (”no deal”) este de-acum îndeplinită”, prin amânarea datei Brexitului acordată de UE, a declarat Corbyn în faţa conducătorilor partidului.

El a promis să lanseze ”cea mai ambiţioasă campanie şi cea mai radicală, în vederea unei schimbări pe care ţara noastră a văzut-o vreodată”.

Locatarul de la numărul 10 pe Downing Street l-a îndemnat în urmă cu câteva zile pe Corbyn ”să fie bărbat” şi să-i susţină iniţiativa convocării unor alegeri la 12 decembrie, în vederea uneiieşiri din impasul Brexitului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.