Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a semnat, luni seara, un acord de colaborare parlamentară cu premierul desemnat, Ludovic Orban, în vederea susţinerii guvernului PNL. Documentul are 11 puncte, primul dintre acestea prevăzând că "ministerele iniţiatoare de acte normative vor consulta grupurile parlamentare ale părţilor semnatare pentru a obţine sprijinul parlamentar necesar pentru proiectele legislative, inclusiv cel referitor la bugetul de stat".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a semnat, luni, un acord de colaborare parlamentară cu premierul desemnat, Ludovic Orban, în vederea susţinerii guvernului PNL, au anunţat reprezentanţii Uniunii.

"UDMR va sprijini formarea executivului propus de către premierul desemnat Ludovic Orban şi, în cazul primirii votului de încredere din partea Parlamentului, proiectele legislative propuse de acest executiv. Ministerele iniţiatoare de acte normative vor consulta grupurile parlamentare ale părţilor semnatare pentru a obţine sprijinul parlamentar necesar pentru proiectele legislative, inclusiv cel referitor la bugetul de stat", se arată în acord, care include 11 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.