Mijlocaşul dinamovist Dan Nistor a declarat că îi este "dor" de patronul clubului, Ionuţ Negoiţă, şi îl invită la Săftica să discute cu jucătorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că echipa a câştigat, ne-am îndeplinit obiectivul, să câştigăm cele trei puncte. Încet, încet, urcăm, mă bucur foarte mult că publicul vine din ce în ce mai mult la stadion şi vorba aia, <pe ei şi la casierie>. Eu sunt foarte motivat că nu îmi primesc banii, deoarece vine Crăciunul, o să vină Anul Nou şi o să se strângă mai mulţi şi cu siguranţă, dacă nu până la Crăciun, până la Anul Nou sigur îi primim. La meciul de astăzi nu m-am gândit la acest lucru, vom discuta de mâine încolo. Cu siguranţă se vor rezolva problemele, banii vor veni sută la sută, sunt convins şi nu e niciun fel de problemă la club cum au scris toate ziarele, că Dinamo va intra în faliment. Nu o să fie Dinamo în faliment, chiar dacă unii vor asta. Sncer, aş dori foarte mult ca domnul Negoiţă să vină la echipă pentru că nu l-am mai văzut de mult timp şi chiar îmi este dor de dânsul, pentru că înainte mai venea venea la Săftica, mai avea discuţii cu noi. Îi fac o invitaţie pe această cale şi îl aştept la Săftica. Îl recunoaştem, am auzit că şi-a făcut implant, dar cu siguranţă o să îl recunoaştem, e acelaşi om bun, chiar dacă unii îl înjură. Dacă nu era el, acest club era în faliment. Să nu uităm de meciul de la Suceava, pentru că noi cam facem surprize, şi anul trecut la Miercurea Ciuc nu a fost un lucru foarte bun acolo şi sperăm să fim atenţi şi să nu mai facem asemenea greşeli. (n.r. - dacă va juca în cupă) Sunt de la ţară, nu am niciun fel de problemă, dacă antrenorul va conta pe mine, cu siguranţă voi da totul pe teren", a declarat Nistor, după meciul cu FC Viitorul.

FC Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), formaţia FC Viitorul, în etapa a XIV-a a Ligii I. Dinamoviştii au condus cu 3-0, dar au "tremurat" în final pentru cele trei puncte.

Au marcat: Perovici '29, Sorescu '30, Filip '61 / Iancu '76, Boboc '79.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.