Tehnicianul formaţiei FC Hermannstadt, Eugen Neagoe, şi-a criticat jucătorii după meciul cuFCSB, scor 0-4, din Liga I, subliniind că mulţi dintre aceştia vor pleca în iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Am primit goluri pe nişte greşeli de juniori. Cred că până la primul gol nu au avut ocazii. Nu am fost foarte periculoşi pe faza ofensivă, dar a venit acea greşeală de la primul gol. La golul 2, aţi văzut ce s-a întâmplat, un jucător cu experienţă i-a dat pasă de gol. La cum se prezintă ei, pot să mai vină 10 antrenori şi tot aşa va fi. Este ruşinos să te prezinţi în maniera asta. Mai sunt încă opt jocuri până în iarnă, vom vedea ce vom putea scoate. Dacă voi fi aici, în iarnă, cu siguranţă vor pleca mulţi. Nu este o situaţie dezastruoasă, dar asta este realitatea, nu te poţi prezenta astfel dacă eşti jucător de Liga I. Dacă vom face tot aceleaşi greşeli, putem pierde toate meciurile până la final. Jucătorii trebuie să se trezească. Nu putem să ne mulţumin că avem un salariu, facem poze în weekend, dăm bine la televizor, ne vede prietena, soţia. De maniera asta nu poţi să te prezinţi", a declarat Neagoe la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa FC Hermannstadt, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Coman '39, '51, Popa '44 şi Gnohere '72.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.