Un bărbat care ar fi sechestrat şi agresat sexual doi copii instituţionalizaţi, în locuinţa sa din judeţul Călăraşi, dar şi într-un imobil din Capitală, a fost reţinut, fiind cercetat pentru lipsire de libertate şi de infracţiuni la viaţa sexuală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au depistat, în cursul zilei de ieri, 25 octombrie a.c.,  un bărbat în vârstă de 52 de ani din localitatea Fundeni Frunzăreşti, judeţul Călăraşi, care este principalul suspect în cazul unui dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate şi de infracţiuni la viaţa sexuala”, anunţă IPJ Călăraşi.

Pe baza  informaţiilor de la Poliţia  Capitalei, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au identificat în locuinţa bărbatului un minor şi la o adresă din Bucureşti un alt minor, ambii instituţionalizaţi, despre care, din primele verificări, există indicii ca ar fi victime ale celui în cauză.

Unul dintre copiii agresaţi, un băiat de 16 ani, a fost găsit la locuinţa bărbatului, din Călăraţi, iar celălalt copil, în vârstă de 13 ani, a fost găsit încuiat în boxa unui bloc din cartierul Dristor, din Capitală.

Cercetările continuă cu suspectul în stare de reţinere.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.