Clubul Swansea City condamnă, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, o imagine “ruşinoasă” apărută pe reţelele de socializare, cu un fals tichet de îmbarcare cu numele lui Emiliano Sala, pe care este scris, între altele, că numărul zborului este “D3AD” şi că pilotul este căpitanul “Mikey Dye”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Swansea City ştie de imaginea scandaloasă care circulă pe reţelele de socializare înaintea derbiului de duminică, în legătură cu trista moarte a atacantului Cardiff City Emiliano Sala. Colaborăm îndeaproape cu poliţia, care va ancheta pentru a identifica sursa iniţială. Imaginea este ruşinoasă şi nu reprezintă în niciun fel acest club de fotbal sau pe suporterii noştri. Avem toleranţă zero faţă de orice comportament discriminatoriu, de neacceptat sau antisocial şi acest lucru va fi subliniat cu tărie înainte, în timpul şi după derbiul din South Wales. Orice suporter care afişează acest tip de material sau se comportă într-un mod de neacceptat va fi vizat de proceduri penale”, se arată în comunicatul Cardiff City.

Swansea City întâlneşte Cardiff City, duminică, pe teren propriu, de la ora 15.00, în etapa a XIV-a a ligii secunde engleze.

Emiliano Sala a decedat la 21 ianuarie, după ce avionul de dimensiuni mici în care se afla s-a prăbuşit. Avionul de tip Piper Malibu în care erau Sala şi pilotul David Ibbotson a fost dat dispărut, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi. Epava avionului a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii. Autorităţile britanice au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.