Actriţa Jane Fonda a fost din nou arestată, vineri, în timpul unui protest faţă de schimbarea climatică care a avut loc în Washington, însă de data aceasta a fost însoţită de actorul Ted Danson, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un videoclip publicat de Hannah Jewell de la The Washington Post îl arată pe Danson când este reţinut de Poliţie în faţa Capitoliului cu mâinile imobilizate, vineri dimineaţă. Când a fost întrebat dacă a mai fost arestat până atunci, actorul din "The Good Place" a răspuns că nu. 

Contul de Twitter al campaniei actriţei care atrage atenţia asupra schimbărilor climatice, Fire Drill Fridays, a difuzat un videoclip în care Fonda este arestată pentru a treia oară în trei săptămâni. 

Fonda a început să protesteze acum trei săptămâni pentru a-i determina pe politicieni să ia atitudine faţă de schimbările climatice şi a declarat că se va lăsa arestată în fiecare vineri până la sfârşitul anului pentru a-şi susţine cauza. 

Săptămâna trecută, colegul ei Sam Waterson din "Grace şi Frankie" i s-a alăturat şi a fost de asemenea arestat. 

Pe site-ul campaniei sale, Fonda a spus că s-a mutat la Washington "pentru a fi aproape de centrul luptei pentru mediul nostru". "Nu mai pot sta deoparte şi să-i las pe aleşi să ignore sau, şi mai rău, să împuternicesc industriile care distrug planeta pentru profit. Nu mai suportăm aşa ceva", a spus ea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.