Astăzi, Philip Morris Trading, lider mondial în materie de inovaţie a produselor fără fum, lansează IQOS 3 DUO în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IQOS 3 DUO a fost conceput ca răspuns la nevoile exprimate de consumatori şi reprezintă cel mai nou şi evoluat produs din portofoliul companiei.

Acesta aduce funcţionalităţi noi care ajută fumătorii adulţi să facă mai uşor trecerea de la fumat la alternativele fără fum — o încărcare mai rapidă1 şi un “stilou” mai rezistent, care permite două utilizări consecutive, fără a fi nevoie de încărcare.

Noul dispozitiv constituie un pas important în demersul Philip Morris International de a oferi alternative fără fum fumătorilor adulţi şi va fi disponibil spre vânzare în magazinele din România, începând cu 5 Noiembrie 2019.

Lansarea IQOS 3 DUO reprezintă angajamentul nostru cu privire la investiţia constantă în dezvoltarea şi comercializarea de produse fără fum, fundamentate ştiinţific, ce pot ajuta milioane de adulţi, care altfel ar continua să fumeze, să facă trecerea la o alternativă mai bună. Aceste îmbunătăţiri şi inovaţii continue ale dispozitivelor IQOS sunt esenţiale în punerea în practică a viziunii noastre despre un viitor fără fum. În prezent, aproximativ 8,8 milioane de fumători adulţi din întreaga lume au trecut la IQOS şi au renunţat la ţigări.”, a declarat Jacek Olczak, Chief Operating Officer în cadrul Philip Morris International.

Philip Morris International intenţionează ca, până în 2025, cel puţin 40 de milioane de fumători ai ţigărilor din portofoliul propriu să facă trecerea la produse fără fum, iar cel puţin 30% din volumul total al producţiei să fie reprezentat de produse fără fum. În medie, 70% din fumătorii care trec la IQOS, renunţă complet la ţigări*, ceea ce face IQOS cea mai convingătoare alternativă pentru fumatul convenţional existentă în prezent.

În ultimii 15 ani, compania a investit peste 6 miliarde de dolari în cercetare ştiinţifică, în dezvoltarea şi comercializarea portofoliului de produse fără fum. Peste 400 de oameni de ştiinţă, ingineri şi specialişti de top sunt implicaţi în a asigura o evoluţie constanta a acestei categorii de produs. Este important de reţinut că IQOS nu este lipsit de riscuri, acesta livrează nicotină, substanţă ce creează dependenţă.

Pentru a afla mai multe informaţii despre modul în care Philip Morris International contribuie la viziunea pentru un viitor fără fum, vă invităm să vizitaţi website-ul companiei – www.pmi.com

Note către editori

  1. Valabil pentru încărcarea stiloului IQOS 3 DUO pentru prima utilizare, după încărcarea completă iniţială a stiloului IQOS 3 DUO. Poate depinde de condiţiile de utilizare.

  2. Sursa: Informaţii financiare şi estimări ale Philip Morris International, grupuri de utilizatori IQOS şi studii de piaţă Philip Morris International.

Despre Philip Morris International: Un viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) transformă industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum şi, în cele din urmă, pentru a înlocui ţigările cu produse fără fum în beneficiul adulţilor care, altfel, ar continua să fumeze, al societăţii, al companiei şi al acţionarilor săi. Philip Morris International este un producător de tutun de top implicat în producţia şi comercializarea ţigărilor, produselor fără fum şi dispozitivelor electronice aferente şi accesoriilor, precum şi alte produse cu conţinut de nicotină, pe pieţe din afara SUA. Viitorul văzut de Philip Morris International se bazează pe o categorie nouă de produse fără fum care, deşi nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Prin resurse multidisciplinare în dezvoltarea produselor, dotări de ultimă generaţie şi fundamentare ştiinţifică, Philip Morris International îşi propune să se asigure că produsele sale fără fum satisfac preferinţele consumatorilor adulţi şi îndeplinesc cerinţele stricte de reglementare. Portofoliul de produse fără fum IQOS include produse cu tutun încălzit şi produse cu vapori care conţin nicotină. Potrivit estimărilor Philip Morris International, în 30 iunie 2019, erau aproximativ 8,8 milioane de fumători adulţi din întreaga lume care au renunţat la fumat şi au adoptat produsul din tutun încălzit fabricat de Philip Morris International, disponibil spre vânzare în 51 de pieţe, cele mai recente lansari fiind in Statele Unite, Emiratele Arabe Unite si Belarus, sub brandul IQOS. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.pmi.com şi www.pmiscience.com/ro/home

* https://www.pmi.com/media-center/press-releases/press-release-details/?newsId=21536

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.