Pirotehniştii nu au găsit niciun dispozitiv potenţial periculos în cazul ameninţării de la sediul unei bănci de pe Calea Victoriei din Capitală. În dosar se fac cercetări pentru ameninţare, în timp ce presupusul autor nu s-ar afla în România în acest moment. Traficul pe Calea Victoriei a fost reluat, fiind ridicată restricţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, în urma controlului pirotehnic nu a fost găsit niciun dispozitiv potenţial periculos.

Persoana indicată de către angajatul băncii că a formulat ameninţarea a fost identificată, dar la acest moment nu s-ar afla pe teritoriul României, a precizat sursa citată.

"Având în vedere situaţia, Secţia 10 Poliţie efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare", au mai spus reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

La rândul său, Brigada Rutieră a transmis că a fost reluată circulaţia pe Calea Victoriei.

Miercuri după-amiază, Poliţia Capitalei transmitea că reprezentanţii unei bănci cu sediul pe Calea Victoriei au anunţat că o persoană care şi-a exprimat anumite nemulţumiri a ameninţat cu amplasarea unui dispozitiv exploziv la acest sediu.

Ca urmare, s-a acţionat în zonă, inclusiv cu participarea pirotehniştilor din cadrul IGPR.

Brigada Rutieră anunţa că a fost aplicată restricţie de trafic pe Calea Victoriei între Bd. Regina Elisabeta şi Piaţa Naţiunile Unite.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.