Sediul companiei de stat Tarom nu a fost vizitat, miercuri, nici de reprezentanţi ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi nici ai DIICOT, existând o singură solicitare venită din partea DNA, trimisă în luna august, fără legătură cu cazul fostei şefe a companiei, Mădălina Mezei, a transmis, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt Georgeta Dinu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor informaţii apărute, marţi, în presă, sediul Tarom ar fi fost vizitat de reprezentanţi ai DNA şi DIICOT, în legătura cu scandalul izbucnit după demiterea şefei companiei, Mădălina Mezei.

Purtătorul de cuvânt al companiei a infirmat aceste informaţii.

”Nici reprezentanţi ai DNA şi nici ai DIICOT nu au fost astăzi la sediul companiei. Putem confirma că există o solicitare din partea DNA, pentru predare documente, trimisă la finalul lunii august, fără legătură cu evenimentele recente”, a spus Dinu.

Fostul director al Tarom a plecat luni, după patru ore, de la sediul DNA, unde a dat declaraţii în dosarul privind presupusa solicitare a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de a ţine la sol unele avioane, în ziua moţiunii de cenzură.

Răzvan Cuc, a anunţat, luni, că analizează posibilitatea de a formula o plângere penală împotriva fostei şefe a Tarom, Mădălina Mezei, susţinând că ”nepotismul, interesele personale şi lipsa totală de implicare managerială” sunt chestiuni de notorietate publică în ceea ce o priveşte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.