Regina Elizabeth II este deranjată de afirmaţiile făcute de prinţul Harry cu privire la relaţia pe care „abia” o mai are cu fratele lui, scrie presa britanică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au decis să facă mai multe dezvăluiri într-un documentar difuzat de ITV. Ei au povestit că sunt victime ale unei campanii a tabloidelor, că intimitatea le este pusă în pericol şi că Harry „abia” dacă are o relaţie cu fratele lui, prinţul William.

Această ultimă afirmaţie este cea care a deranjat-o pe regina Elizabeth II, bunica lor, potrivit mai multor publicaţii britanice care citează surse oficiale de la Buckingham.

Ducii de Sussex au încălcat o regulă nescrisă - aceea de a nu discuta chestiuni private în afara palatului.

În urmă cu 18 luni, la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, cei doi fraţi au venit împreună, părând foarte apropiaţi, iar William a fost naşul lor. Totuşi, în acea perioadă, Harry îi reproşase în privat fratelui lui că nu l-a sprijinit în dorinţa lui de a se căsători cu Markle la câteva luni după ce s-au cunoscut. La acel moment, şi Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a avut o dispută cu Meghan Markle privind hainele pe care copiii ei urmau să le poarte la ceremonia de nuntă.

Naşterea lui Archie, primul fiu al ducilor de Sussex, nu a apropiat neapărat familia. Tensiunile au putut fi observate în fotografiile oficiale de la botez. Atunci circulau ştiri potrivit cărora fiii prinţesei Diana şi ai moştenitorului tronului Marii Britanii mergeau pe drumuri diferite în munca lor. Palatul Buckingham a explicat că lucrurile sunt normale.

Cele mai recente fotografii publicate cu William şi Harry datează din luna iulie, când ei au jucat împreună o partidă de polo. De atunci nu au mai fost văzuţi împreună în public. 

„Abia ne vedem”, a spus prinţul Harry în documentar. 

Marţi, presa britanică a amintit că prinţesa Diana le-a cerut fiilor ei să aibă grijă unul de celălalt şi a transmis un mesaj prinţului Harry şi soţiei lui: este foarte uşor să vorbeşti despre dreptul la intimitate şi să trăieşti din visteria publică.

Prinţul Harry s-a logodit cu Meghan Markle în urmă cu doi ani. Cei doi s-au căsătorit în mai 2018, după care au primit din partea reginei Elizabeth II titlurile de duce şi ducesă de Sussex. În mai 2019 s-a născut fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui - prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elizabeth II.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.