Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a precizat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării constănţene, că nu a fost contactat de conducerea FRF pentru preluarea postului de selecţioner.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În urma afirmaţiilor pe care jurnalistul Decebal Rădulescu le-a făcut în cadrul unei emisiuni la postul DigiSport, sunt nevoit să revin cu noi precizări faţă de echipa naţională şi faţă de suporterii României.

- Nu am fost niciun moment contactat de cineva de la Federaţia Română de Fotbal pentru postul de selecţioner, aşa cum s-a afirmat în acea emisiune şi nu am avut niciun fel discuţie cu cineva de la federaţie.

- Sunt doar invenţii, se creează noi subiecte false şi constat, din păcate, că deşi mi-am spus clar punctul de vedere în ultimele zile, se continuă pe aceeaşi linie”, se arată în comunicat.

Potrivit digisport.ro, jurnalistul Decebal Rădulescu a afirmat că Federaţia Română de Fotbal l-a contactat pe Hagi pentru prelua echipa naţională, dacă actualul selecţioner nu va califica naţionala la Euro-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.