Un bărbat din comuna Meteş, judeţul Alba, a fost reţinut după ce şi-a agresat nepotul, în vârstă de 11 ani, pe motiv că i-ar fi furat bani. Copilul a fost lovit peste spate şi braţe cu un cablu metalic, iar potrivit constatărilor medicului legist, are nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Alba, poliţiştii Postului de Poliţie Meteş l-au reţinut, luni, pentru 24 de ore, pe un bărbat de 35 de ani, din Tăuţi, comuna Meteş, care este cercetat pentru violenţă în familie.

"Se pare că, în seara zilei de sâmbătă, 19 octombrie, acesta l-ar fi agresat pe nepotul său, în vârstă de 11 ani, acuzându-l că i-ar fi sustras suma de 200 de lei. Bărbatul l-ar fi lovit, peste spate şi braţe, cu un cablu metalic, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 6-7 zile de îngrijiri medicale", arată Poliţia Alba.

Fapta a fost semnalată Poliţiei luni, după ce urmele lăsate de agresiune au fost sesizate de cadrele didactice de la şcoala unde copilul învaţă.

Marţi, bărbatul reţinut va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.