Doi tineri, de 19 şi 23 de ani, au fost atacaţi cu cuţitul, luni seară, într-o sală de cinema dintr-un mall din Timişoara, după ce au atras atenţia unui bărbat de 36 de ani că vorbea prea tare. Agresorul a fost dus la Poliţie unde va fi audiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un scandal a izbucnit, luni seară, într-o sală de cinema dintr-un mall din Timişoara.

Patru tineri au început o ceartă în timp ce rula filmul ”Pisica Verde”, un thriller românesc, iar unul dintre ei i-a atacat pe alţi doi.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 36 de ani ar fi vorbit prea tare în timpul rulării filmului, în sala de cinema, deranjând spectatorii. Mai multe persoane i-au cerut acestuia să facă linişte.

Bărbatul nu a încetat, iar la un moment dat doi tineri, unul de 19 şi altul de 23 de ani, i-au atras atenţia mai insistent.

Bărbatul gălăgios a scos un cuţit şi l-a lovit pe unul dintre tineri în palmă, iar pe al doilea în cot.

Spectatorii au sunat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale răniţilor. Din fericire, rănile celor doi sunt superficiale.

Agresorul a fost preluat de poliţişti şi dus la Secţia 3 din Timişoara, unde va fi audiat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.