Un număr de 21.500 de consumatori din Râmnicu Vâlcea nu sunt alimentaţi cu gaze naturale, duminică seară, din cauza unei avarii produse la o magistrală subterană de gaze. Un echipaj ISU a asigurat zona pânâ când pericolul a fost îndepărtat, iar echipele Distrigaz vor continua dimineaţă lucrările de remediere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea spun că au fost anunţaţi, duminică, în jurul orei 17.30, prin 112 despre producerea unei avarii la o magistrală subterană de gaze în Râmnicu Vâlcea, pe strada General Magheru.

Ei au intervenit cu o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice de apărare împotriva incendiilor, iar echipajele Distrigaz au închis vanele în aval de avaria produsă. Ulterior, echipajul ISU s-a întors la bază, întrucât a constatat emisii de gaz 0, presiune pe conductă 0, nemaifiind nici un pericol pentru construcţii sau consumatorii din zonă.

Din cauza avariei însă, consumatorii din zona centrală şi de nord a municipiului Râmnicu Vâlcea nu sunt alimentaţi cu gaze naturale. 

Conform precizărilor făcute de dispeceratul Distrigaz, 21.500 de consumatori din Râmnicu Vâlcea nu sunt alimentaţi cu gaze naturale, au transmis reprezentanţii ISU. Deoarece nu se poate lucra în condiţii de siguranţă pe timpul nopţii, lucrările pentru remedierea avariei sunt întrerupte până luni dimineaţă, la ora 8.00, şi se estimează că lucrările vor fi finalizate până la ora 18.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.