Două persoane au murit, duminică seară, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată din zona localităţii Săteni, judeţul Dâmboviţa. Traficul feroviar pe magistrala 904 este oprit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul feroviar a avut loc, duminică seară, în localitatea Săteni, judeţul Dâmboviţa.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că un tren care circulă pe relaţia Fieni - Târgovişte a lovit, la o trecere la nivel cu calea ferată, un autoturism în care se aflau două persoane.

Cele două persoane aflate în maşină au murit.

Cele două victime decedate - un bărbat de 72 de ani şi o femeie de 69 de ani - au fost descarcerate de pompierii de la Detaşamentul Târgovişte, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

DIn cauza accidentului, traficul feroviar este oprit pe magistrala 904, în zona localităţii Aninoasa din judeţul Dâmboviţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.