Actriţa Jennifer Lawrence şi Cooke Maroney, directorul unei galerii de artă, s-au căsătorit, sâmbătă, în Rhode Island. Între cei 150 de invitaţi la eveniment s-au aflat Emma Stone, Amy Schumer şi Adele, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lawrence, în vârstă de 29 de ani, şi Maroney, în vârstă de 34 de ani, s-au logodit în luna februarie. Cei doi au o relaţie din 2017.

Maroney, licenţiat în istoria artei, este directorul galeriei Gladstone din New York. El a mai lucrat pentru galeria Gagosian.

Pentru Lawrence, care a avut o relaţie de cinci ani cu actorul Nicholas Hoult („X-Men”), aceasta este prima căsătorie. Ea a mai avut relaţii cu regizorul Darren Aronofsky şi solistul Coldplay, Chris Martin.

După ce a anunţat că, o perioadă, nu va mai juca, Lawrence - premiată cu Oscar pentru rolul din „Silver Linings Playbook” (2012) - are în desfăşurare mai multe proiecte, inclusiv de producţie.

Ea a lansat compania de producţie Excellent Cadaver în octombrie 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.