Tehnicianul Victor Piţurcă a declarat sâmbătă seară, după meciul pierdut de Universitatea Craiova în faţa campioanei en titre CFR Cluj, scor 0-2, că gruparea clujeană nu ezită să pedepsească adversarii dacă aceştia “fac cadouri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dacă iei goluri de maniera asta şi faci cadouri CFR-ului sigur că te execută. Felicitări CFR-ului, au meritat victoria pentru că parcă şi-au dorit mai mult decât noi. Meciul se îndrepta spre un 0-0, însă când ai mingea în posesie şi greşeşti… Şi pe urmă greşeşti în continuare… Chiar dacă ne-au lipsit cei mai buni doi juctori nu putem să dăm vin ape lucrul acesta. În prima repriză am controlat în prima parte jocul. În a dua repriză parcă CFR-ul şi-a dorit mai mult ca noi victoria şi asta şi-a pus amprenta. Trebuie să muncim să ajungem să jucăm şi noi ca CFR”, a spus Piţurcă la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, în etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I.

Golurile au fost marcate de Traore ’70 şi Omrani ’78.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.