Un avocat al preşedintelui Donald Trump a trimis o scrisoare postului CNN în care ameninţă că va acţiona în judecată reţeaua deţinută de AT&T pentru încălcarea Actului Lanham, statutul de drept al mărcii federale primare în Statele Unite, şi pentru denaturarea conţinutului transmis publicului şi agenţiilor de publicitate. CNN consideră mutarea drept un tur de forţă „disperat” care nu merită un răspuns.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat citat de Variety, CNN a transmis: „Nu este decât un truc disperat de PR şi nu merită un răspuns”.

Charles Harder, avocat care a avut un rol important în prăbuşirea site-ului de ştiri Gawker, a trimis scrisoarea vineri lui Jeff Zucker, şeful WarnerMedia care supervizează CNN şi avocat al companiei, şi lui Randall Stephenson, CEO al AT&T.

În scrisoare, avocatul deplânge felul în care Trump a fost prezentat de CNN: „Niciodată în istoria acestei ţări un preşedinte nu a fost subiectul unor atacuri atât de nedrepte, nefondate, imorale şi ilegale venite din partea aşa-zisei prese maintream cum se întâmplă în prezent”.

El a continuat spunând că clienţii lui „intenţionează să deschisă o acţiune legală, să primească daune compensatorii, daune triple, daune punitive, să obţină o hotărâre reparatorii, rambursarea costurilor legale şi alte remedii legale disponibile”.

CNN şi preşedintele american au o relaţie tensionată încă dinaintea învestirii lui Trump. Preşedintele critică deseori în public reţeaua de televiziune şi reporterii care îi adresează întrebări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.