Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a anunţat, vineri, că s-a înscris în platforma Forţa Naţională, având convingerea că experienţa şi spiritul său de echilibru ”vor contribui la modernizarea României şi la reforma marilor sisteme publice”. ”Sunt convins că noul proiect politic la care am aderat va deveni în curând o alternativă la partidele tradiţionale şi un proiect identitar al tuturor românilor, a afirmat Meleşcanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi m-am înscris în platforma Forţa Naţională, cu convingerea că experienţa şi spiritul de echilibru pe care le am vor contribui la modernizarea României şi la reforma marilor sisteme publice, la întărirea coeziunii sociale şi a stabilităţii politice în interesul tuturor românilor. Ca diplomat, susţin parcursul European şi Atlantic al României, parteneriatele strategice şi relansarea relaţiilor cu toate statele, nu numai din Europa ci şi din Asia, Africa şi America Latină”, a scris, vineri, pe Facebook, Teodor Meleşcanu.

Acesta s-a arătat convins că noul proiect ”va deveni în curând o alternativă la partidele tradiţionale”.

”Sunt convins că noul proiect politic la care am aderat va deveni în curând o alternativă la partidele tradiţionale şi un proiect identitar al tuturor românilor care vor să trăiască într-o Românie civilizată, europeană şi prosper”, a mai scris Meleşcanu.

Teodor Meleşcanu a câştigat, în 10 septembrie, funcţia de preşedinte al Senatului primind 73 de voturi, iar Alina Gorghiu, susţinută de opoziţie, a fost votată de 59 de senatori.

Meleşcanu a fost exclus din ALDE, în urma acceptării funcţiei de preşedinte al Senatului, cu susţinerea PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.