Clubul Inter Milano ar putea renunţa la Ionuţ Radu, jucător împrumutat la Genoa în acest sezon, potrivit calciomercato.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inter îi caută un înlocuitor slovenului Samir Handanovici, titularul postului de portar la echipa antrenată de Antonio Conte, şi optase iniţial pentru internaţionalul român Ionuţ Radu.

În acest sens, Internazionale Milano a activat, în vară, opţiunea de răscumpărare pentru Radu, care a rămas la Genoa pentru încă un sezon, sub formă de împrumut.

Inter doreşte un portar care să ofere siguranţă, la fel cum o face acum Handanovici. Deşi Radu a avut intervenţii de excepţie în poarta echipei Genoa, milanezii sunt îngrijoraţi de numeroasele gafe ale jucătorului de 22 de ani.

În aceste condiţii, Inter s-a fi reorientat şi "a pus ochii" pe argentinianul Juan Musso, în vârstă de 25 de ani, de la Udinese.

Cu Musso în poartă, Udinese, locul 14 în clasamentul Serie A, a primit şase goluri în şapte etape, în timp ce Radu are 15 goluri încasate, în acelaşi număr de jocuri, la formaţia de pe locul 19, penultimul.

Dacă argentinianul va ajunge la Milano, Genoa ar trebuie să plătească 15 milioane de euro clubului Inter pentru a obţine transferul definitiv al lui Ionuţ Radu, o sumă foarte mare pentru gruparea genoveză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.