Fostul preşedinte Traian Băsescu numeşte Pro România, partidul fondat de Victor Ponta, "noul PSD" şi consideră că prin votarea moţiunii de cenzură Vicor Ponta a căutat "să prindă sub autoritatea lui şi PSD-ul", lucru pe care, în opinia lui Băsescu, fostul lider al PSD îl va reuşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Traian Băsescu a afirmat, joi seara, la Realitatea Tv, că în opinia sa unul dintre motivele participării Pro România la reuşita moţiunii de cenzură îl reprezintă dorinţa lui Victor Ponta de a avea autoritate asupra PSD. 
 
"Pe Ponta l-a interesat o formulă în care să poată să prindă sub autoritatea lui şi PSD-ul, nu numai Pro România. Se pare că cel puţin până acum n-a ieşit, dar părerea mea este că îi va ieşi, până la urmă”, a afirmat Traian Băsescu.
 
Acesta a adăugat că, cel mai probabil, partidul lui Ponta şi PSD se vor reuni.
 
"Foarte probabil, la un moment dat, vor înţelege că trebuie să revină la un singur partid. Asta e părerea mea. Dintr-un motiv simplu: Ponta va avea parlamentari, are nevoie şi de structura teritorială pe care însă o are PSD-ul cel bătrân, nu tânărul PSD, Pro România. Ponta şi-a făcut treaba, cu participarea la prima etapă, căderea Guvernului Dăncilă, după care, acum îl şantajează pe Orban", a mai spus europarlamentarul PMP.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.