Sunt variante clasice de cadouri care fac negreşit o bună impresie sau cel puţin nu dezamăgesc. Este vorba de urări de bine, de flori şi de ciocolată sau de băuturi fine, mai adesea alese în cazul în care destinatarul este un bărbat. Totuşi, depăşite de vremurile moderne, astfel de cadouri cer substitut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sunt variante clasice de cadouri care fac negreşit o bună impresie sau cel puţin nu dezamăgesc. Este vorba de urări de bine, de flori şi de ciocolată sau de băuturi fine, mai adesea alese în cazul în care destinatarul este un bărbat. Totuşi, depăşite de vremurile moderne, astfel de cadouri cer substitut.

Se spune că un cadou potrivit este cel care se adaptează în funcţie de destinatar, de preferinţele acestuia. Aşadar, pentru cei cu aşteptări, pentru cei care nu îşi doresc ceva clasic, ci mai degrabă un cadou care să impresioneze, să meargă direct la inimă şi să rămână o amintire unică, cadourile personalizate au început să fie tot mai preferate.

Magazinele de profil s-au orientat foarte bine din momentul în care au început să pună la dispoziţie stilul personalizat al cadourilor. Un exemplu este chiar www.cadouinedit.ro.

Cadouri sofisticate cu puţin efort

Atunci când primim un cadou primul gând este cel de a aprecia efortul. Inevitabil ne vom gândi cât de mult a contat în ochii celui care a ȋnmânat un cadou, toată această misiune. Se spune că a oferi un cadou este o artă, când fiecare detaliu şi gest contează. Aşa că, din raţiuni estetice şi pentru a satisface pretenţii mai înalte, au apărut cadourile personalizate.

Nu doar în ceea ce priveşte gama de  cadouri femei sunt atât de pretenţioase, ci tot ce ţine de cadouri pentru ocazii speciale, pentru părinţi sau alţi  membri din familie. Sunt cadouri expresive, de suflet, care intenţionează să emoţioneze şi să transmită ceva. Pe scurt, stilul acestora este de cadou sofisticat, deşi cu puţin efort.

Ca şi tipologie de personalizare poate fi vorba de datare sau de imprimarea numelui. Cadouinedit.ro plusează şi oferă şansa de a transmite un  mesaj complex, imprimat pe obiecte de decor. De la trofee la instrumente de scris pe care vor trona cuvinte bine alese, rame foto din sticlă şi multe altele pot deveni o alegere inspirată.

Cum cumpăraţi cadourile personalizate

În trecut, personalizarea era greoaie şi impunea limite – doritorul venea cu produsul dorit, achiziţionat separat, imprimarea era limitată la suprafeţe mici. Acum însă, personalizarea este mai uşoară şi mai accesibilă. Totul poate fi realizat online, obiectul ales din acelaşi loc poate fi personalizat, iar asta înseamnă o singură comandă. Plata nu se face separat, imprimarea nu costă extra.

Cadouinedit.ro oferă şi ceva mai mult decât atât. Îşi arată disponibilitatea de a oferi consultanţă gratuită, cere aprobare de grafică înainte de a realiza produsul, iar rezultatul este aşadar unul mulţumitor până la cele mai mici detalii.

Ce se poate personaliza: obiect de decor de tip trofeu de plexiglas, mai rezistent decât sticla, plachete, perne, diplome, accesorii pentru nuntă şi multe altele. Preţurile nu sunt deloc exagerate, ceea ce face ca bugetul disponibil să nu fie o problemă.

Dovedind că amintirile trebuie preţuite, cadourile de acest gen sunt o combinaţie de tehnică modernă cu obiecte de decor practice, o îmbinare de util cu plăcut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.