Procesul intentat actorului Johnny Depp de managerul de locaţie al echipei filmului „City of Lies”, care susţine că a fost agresat pe platourile de filmare, a fost amânat pentru mai 2020, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătoarea Holly Fujie a decis, miercuri după-amiază, amânarea procesului şi a stabilit o nouă dată, pentru 11 mai 2020.

Actorul era aşteptat să se prezinte săptămâna viitoare la o curte de justiţie din Los Angeles pentru a se apăra.

Greg "Rocky" Brooks susţine, în plângerea depusă la un tribunal din Los Angeles, că Depp l-a lovit de două ori cu pumnul şi că a fost concediat pentru că a refuzat să promită că nu îl va acţiona în judecată în urma incidentului petrecut în urmă cu doi ani.

Brooks spune că, în aprilie 2017, când producţia era filmată sub numele „Labyrinth” la hotelul Barclay din centrul oraşului Los Angeles, l-a informat pe regizorul Brad Furman că un cadru cu Depp urma să fie ultimul filmat în noaptea respectivă afară, din cauza aprobării primite.

Potrivit documentelor depuse, Furman l-a forţat pe Brooks să îşi depăşească atribuţiile şi să îl anunţe el pe Depp că filmările aveau să se încheie. Brooks a declarat că Depp, care părea băut, i-a strigat mai multe obscenităţi şi, „furios”, l-a lovit cu pumnul în zona toracică.

Înainte ca gărzile de corp să îl îndepărteze, Depp i-ar fi strigat lui Brooks, care nu a reacţionat: „Îţi dau 100.000 de dolari să mă loveşti în faţă acum!”.

Brooks a afirmat că a revenit pe platouri lunea următoare, când i-a fost cerut de către producătorul de la Good Films Productions să scrie şi să semneze o declaraţie prin care se angaja să nu intenteze proces în urma incidentului. Managerul de locaţie a spus că a fost concediat imediat după ce a refuzat.

Avocatul reclamantului, Pat Harris, susţine că acestuia i-a fost foarte greu să mai găsească apoi de lucru.

„Este evident în ierarhia Hollywoodului că Johnny Depp este în vârf, iar managerii de locaţie sunt undeva la mijloc sau spre bază”, a declarat Harris pentru Variety. „În orice confruntare dintrei ei, indiferent cine a început-o şi cine e responsabil, Johnny Depp va ieşi în frunte, iar omul nostru, discreditat”.

Depp ar urma să depună mărturie că nu l-a lovit pe Brooks, ci l-a înfruntat verbal după ce l-a văzut că a mustrat o femeie pe platourile de filmare. Avocatul lui Depp a susţinut în întâlnirile de dinaintea procesului că nu există nicio dovadă că Depp a acţionat în vreun fel pentru a-l împiedica pe Brooks să găsească de lucru.

Harris spune că Depp minte şi că Brooks nu a mustrat niciodată pe cineva pe platourile de filmare.

Adam Waldman, avocatul lui Depp, ameninţă că îi va acuza pe avocaţii lui Brooks de răzbunare: „Din dovezile oferite de mai mulţi martori şi din zecile de fotografii făcute de supervizorul de scenariu, Brooks a găsit un singur martor care să îi susţină afirmaţia absurdă - propriul avocat. Imediat ce Brooks va fi învins în proces, vom lansa un proces pentru acuzaţii cu rea credinţă împotriva avocaţilor lui”.

Johnny Depp mai este implicat în procese cu două dintre fostele lui firme de avocatură şi cu actriţa Amber Heard, una dintre fostele soţii, pe care o acuză de defăimare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.