Boxerul american Patrick Day a încetat din viaţă, miercuri, la vârsta de 27 de ani, la Chicago, ca urmare a leziunilor cerebrale traumatice suferite săptămâna trecută la un meci la care a fost făcut KO, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, Day a fost făcut KO de Charles Conwell, în runda a zecea a meciului de la Chicago, disputat la categoria semimijlocie.

Patrick Day a fost în comă timp de patru zile şi, deşi a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe creier, nu a mai putut fi salvat.

“Patrick Day a plecat dintre noi astăzi, 16 octombrie 2019, ca urmare a leziunilor cerebrale traumatice suferite la meciul său de sâmbătă, 12 octombrie, la Wintrust Arena din Chicago”< a anunţat promotorul Lou DiBella.

Day era boxer profesionist din 2013 şi de atunci a înregistrat 14 victorii, patru înfrângeri şi o remiză.

Decesul lui Day vine în contextul în care în iulie argentinianul Hugo Santillan şi rusul Maxim Dadaşev au murit şi ei duoă traumatisme suferite la meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.