Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anunţat că în şedinţa de miercuri Consiliul de Supraveghere a prelungit cu două luni mandatul actualului director executiv al companiei, Claudia-Gina Anastase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, Consiliul de Supraveghere a prelungit totodată mandatele "de membri provizorii ai directoratului, începând cu data de 21 octombrie 2019, pentru o perioadă de două luni, următoarelor persoane: Claudia-Gina Anastase, Andreea-Georgiana Florea, Adrian Savu", potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

În plus, Virgiliu Ivan şi Luca -Nicolae Iacobici au fost numiţi membri provizorii ai directoratului, începând cu data de 21 octombrie 2019, pentru o perioadă de două luni.

Iar Florin –Radu Ciocănelea a fost desemnat membru în Comitetul de Nominalizare şi Remunerare şi în Comitetul de Securitate Energetică din cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei.

"Durata mandatelor membrilor provizorii ai directoratului nu va depăşi data finalizării procedurii de selecţie a membrilor directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica în condiţiile OUG nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval. Numirea noilor membri provizorii ai directoratului, desemnaţi mai sus, va deveni efectivă la data semnării în faţa notarului public a declaraţiei de acceptare a mandatului de membru al directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica", arată societatea.

Transelectrica a înregistrat un profit net de 30 milioane lei în primul semestru, în scădere cu 69% faţă de prima parte a anului trecut, când a realizat un rezultat pozitiv de 98 milioane lei.

Compania are circa 2.200 de salariaţi şi se află sub autoritatea Ministerului Economiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.